Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Απεβίωσε η Whitney Houston


Η 48χρονη R & B τραγουδίστρια Whitney Houston (Whitney Elizabeth Houston 1963-2012) βρέθηκε νεκρή χθες, στο σπίτι της στο Beverly Hills. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα.

Το Associated Press έβγαλε την είδηση του θανάτου της, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη ούτε η αιτία, αλλά ούτε και το πού βρέθηκε νεκρή η 48χρονη τραγουδίστρια. Ο Jill Fritzo, εκπρόσωπος της Houston, επιβεβαίωσε το θάνατο αλλά ούτε αυτός έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη, γεγονός που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το Χόλιγουντ και τη μουσική σκηνή. Ο Lenny Kravitz ήταν από τους πρώτους που έγραψαν στο Twitter για το θάνατο της μεγάλης τραγουδίστριας και μάλιστα μέχρι τότε υπήρχαν πολλοί που νόμιζαν ότι πρόκειται για φάρσα, αφού το να "σκοτώνονται" διάσημοι στο Twitter έχει γίνει σχεδόν συνήθεια το τελευταίο διάστημα.

Το CNN αναφέρει ότι ο σωματοφύλακάς της, Ray, βρήκε την Houston νεκρή στο Hilton του Μπέβερλι Χιλς και ενώ θα ακολουθούσε ένα πάρτι για τα Grammy τα οποία γίνονται την Κυριακή και προφανώς θα έχουν πλέον ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα μετά το χαμό μίας από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών.

Οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 175 εκατομμύρια αντίτυπα. Στη μεγάλη λίστα με τα βραβεία που έχει κερδίσει συμπεριλαμβάνονται και 6 Grammy, 30 Billboard Music Awards και 22 American Music Awards. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία, της δεκαετίες '80 και '90 με τραγούδια όπως "Saving All My Love for You", "Greatest Love of All", "I Wanna Dance with Somebody", "We Didn't Know", "I Will Always Love You" κ.α Η καριέρα της πήρε την κάτω βόλτα, από τα μέσα της δεκαετίας του '90, λόγο της εξάρτησης της από τα ναρκωτικά. Ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Bobby Brown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου