Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Στο τελευταίο στάδιο το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers.

Το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers το περιμένουμε εδώ και καιρό. Το σχήμα έχει κάνει αλλαγές στην σύνθεση του και την θέση του κιθαρίστα John Frusciante έχει πάρει ο Josh Klinghoffer. Δεν είναι και μικρό πράγμα. Ήταν ένας από τους συντελεστές της μπάντας που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του ήχου τους.

Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis αποκάλυψε πως το νέο τους άλμπουμ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και θα έχει τον τίτλο "Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head". Αν και στον Kiedis αρέσει, δεν έκρυψε πως τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος βρίσκουν τον τίτλο λίγο μεγάλο και δεν αποκλείεται να τον αλλάξουν.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η νέα δισκογραφική προσπάθεια των Red Hot Chili Peppers θα ακολουθήσει το διπλό άλμπουμ του 2006, "Stadium Arcadium". Η παραγωγή θα είναι του Rick Rubin τον οποίο έχουμε συναντήσει σε παραγωγές των Slayer, Linkin Park, Metallica, Slipknot, System of a Down, Rage Against the Machine και της Κολομβιανής τραγουδίστριας Shakira. Ο Rubin ήταν ο DJ των Beastie Boys και συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Def Jam Records.

www.rocklibrary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου