Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Επανακυκλοφορεί το "Layla And Other Assorted Love Songs"


Πριν από 40 χρόνια οι Eric Clapton, Bobby Whitlock, Carl Radle και Jim Gordon ονομάστηκαν Derek And The Dominos και κυκλοφόρησαν ένα blues rock δίσκο, το "Layla And Other Assorted Love Songs". Προς τιμή του διάσημου άλμπουμ, το οποίο εισήλθε στο Grammy Hall Of Fame το 2000, στις 29 Μαρτίου πρόκειται να επανακυκλοφορήσει μία deluxe έκδοσή του.

Το κύριο μέρος της έκδοσης αυτής θα είναι το αυθεντικό διπλό άλμπουμ σε ψηφιακή μορφή αλλά και σε μορφή βινυλίου. Πέραν από το ομότιτλο "Layla" και άλλα αυθεντικά τραγούδια, το άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνει και διασκευές σε διάφορα κομμάτια, όπως τα "Little Wing" και "Have You Ever Loved A Woman", καθώς και τη συμμετοχή του Duane Allman, ο οποίος θα παίζει κιθάρα σε αρκετά κομμάτια.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν και οι τέσσερις εκτελέσεις των Derek And The Dominos από τις εμφανίσεις τους στην τηλεοπτική εκπομπή "The Johnny Cash Show" σε ηχητική μορφή, δύο κομμάτια σε παραγωγή του Phil Spector από το καλοκαίρι του 1970 και ένα ακουστικό ντουέτο των Clapton και Allman. Επιπλέον, θα περιλαμβάνονται και έξι εκτελέσεις από τραγούδια που τελικά κατέληξαν στο δεύτερο δίσκο της μπάντας, ένα από τα οποία είναι και το "Got To Get Better In A Little While", που αποτέλεσε την τελευταία τους ηχογράφηση.

Μία ειδική deluxe έκδοση θα περιέχει, εκτός από όλα τα παραπάνω, ένα διπλό cd σε remastered μορφή με τη συναυλία της μπάντας στο Fillmore East, καθώς και ένα audio DVD με DTS 5.1 και Dolby Surround 5.1 εκδοχές του "Layla And Other Assorted Love Songs". Η ειδική αυτή έκδοση θα έχει και αντίγραφα εισιτηρίων των Derek And The Dominos, διαφημιστικό υλικό προώθησης, artwork σε 3D μορφή, σπάνιο φωτογραφικό υλικό και πολλά άλλα.

Η ειδική έκδοση του άλμπουμ είναι το highlight μίας σειράς ξεχωριστών κυκλοφοριών που θα αποτίσουν φόρο τιμής στο "Layla And Other Assorted Love Songs", συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων απλού cd, διπλού βινυλίου, διπλού cd του "Derek And The Dominos: In Concert", όλων σε remastered μορφή.



http://www.rocking.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου